Hírek

Köszöntő 2017

Kedves Horgásztársak!

Eltelt egy újabb év egyesületünk életében! Köszönjük minden egyesületi tagunknak, vendéghorgászunknak, támogatóinknak, hogy jelenlétükkel megtisztelték egyesületünket, részt vettek annak életében, munkájukkal hozzájárultak fejlődésünkhöz!
Reménykedve és nagy tervekkel várjuk a 2018-as esztendőt!
Bízunk benne, hogy horgászati lehetőségeinket tovább tudjuk javítani! Terveink között szerepel többek között a Dunaegyházi móló felújítása, a botház épület átépítése, szállás hellyé alakítása is! Emellett sok kisebb-nagyobb feladat vár ránk, ahogy azt már megszoktuk az elmúlt 7 tevékeny esztendőben! Természetesen szeretnénk halállományunkat is tovább fejleszteni, növelni, sok-sok szép pontyot, süllőt, csukát telepíteni! Reméljük, hogy a január 1-től érvényes hal áfa csökkentés (27-ről 5 százalékra) ebben a segítségünkre lesz!
Mint minden évben, idén is fontos kérdés, hogy mikortól, milyen engedéllyel horgászhatunk!
Az állami jegy és kisdunai területi engedély 2018. január 31-ig érvényes, így mindenki nyugodtan horgászhat eddig az időpontig!
A 2018 as engedélyek kiadása várhatóan január közepén megkezdődik! Ahogy megkapjuk a megyei horgász szövetségtől az állami horgászokmányokat, irodánkban el kezdjük értékesíteni őket!
A nyitva tartás a korábban megszokott szerint alakul! hétfőn és csütörtökön délután 12-16-ig, a többi napokon reggel 8-12-ig!
Irodánk vezetékes száma megszűnt!
Tóthné Széles Tímea irodavezetőt a 06 30 2520609-es számon tudjátok elérni!
Fontos infó még, hogy fogási naplókat február 28-ig le kell adni! Lehetőleg személyesen, mert át kell vennünk!
A jövő évi engedély váltásoknál továbbra is lehetőség lesz bankkártyás és SZÉP kártyás fizetési módok választására is a hagyományos pénzintézeti befizetés mellett!!!
Hamarosan jelentkezünk januári és februári programjainkkal (disznóvágás, horgászbál, horgász előadás)!
Addig is minden kedves horgásztársunknak és családjuknak jó pihenést, eredményekben, halfogásban és egészségben gazdag új esztendőt kívánok vezetőségünk és munkatársaink nevében!

Üdvözlettel!

Kiss Lajos Csaba
HE Elnöke