Hírek

Egyesületi verseny 2018.04.29

 

 

Egyesületi verseny

 

Tisztelt Horgásztársak!

 

2018. 04. 29 – én vasárnap kerül megrendezésre az tavaszi, egyesületi horgászverseny, amelyre minden egyesületi tagot szeretettel várunk!

 

A részvétel feltétele:

-          érvényes területi horgászengedély arra a napra a Solti- Holt Dunára (éves jegy, heti jegy, hétvégi jegy, napijegy) és állami horgászjegy

-          a verseny nevezési díja 1500 forint / fő

-          helyszíne: Solti Holt Duna 17-016-1-1

Verseny menete:

-          Gyülekezés reggel 6 óráig a horgásztanyán

-          6-00 eligazítás

-          6-10 sorsolás

-          6-30 – ig versenyhelyek elfoglalása

-          6-30– 7- 30 felkészülés a versenyre

-          7- 30 – 10- 30 horgászverseny

-          11 – 11-30 mérlegelés

-          12 óra eredményhirdetés, utána ebéd

Jelentkezési határidő:  2018. 04. 28. (péntek)

·         A versenyre és az ebédre jelentkezni a dunaföldvári horgászboltokban (Sóház utca, Kossuth - tér), valamint a horgásztanyán a gondnoknál lehet.

·         Horgászni egyúszós készséggel lehet, egy horoggal!

·         Minden hal számít!

·         A méreten aluli és tilalom alá eső hal fogását haladéktalanul jelezni kell, amely azonnal mérlegelésre kerül és vissza kell helyezni a vízbe!

·         A zsákmányt kíméletesen kell tárolni a mérlegelés megkezdéséig! (gyűrűs haltartóban) A verseny után minden halat vissza kell helyezni a vízbe.

·         A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt!

·         A verseny a híd két oldalán kerül megrendezésre, így a verseny ideje alatt (7 – 11 óra között ) ezen a szakaszon a csónakos közlekedés és horgászat nem megengedett, mivel zavarhatja a versenyzőket!

·         Rossz idő esetén vagy magas vízállás esetén a verseny elhalasztásra kerülhet, ezért nevezéskor kérjük megadni a telefonszámot is!

·         A horgászverseny után ebéd várja a horgászokat és hozzátartozóikat is, amelynek térítési díja 1500 forint / fő (1 adag ebéd + 1 sör vagy üdítő), 2018. 04. 27-a után ebédre jelentkezést nem áll módunkban elfogadni!!!

·                                                                               A verseny szervezője a Dunaföldvári Sporthorgászok Egyesülete.

 

Dunaföldvár, 2018. január 12.

                                                                       Üdvözlettel               

 

Vezetőség