Hírek

Felhívás csónakosok részére!

 

 

Tisztelt Csónaktulajdonos

  

Egyesületünk által kezelt Solti Kisdunán több mint 20 éve kötelező a meder használati díj befizetése a csónakok használata után, melyről  halászati felügyelő által elfogadott helyi horgászrend is rendelkezik!

A hatályos jogszabályok alapján a csónakok kötelező felszereléseként és előírásaiként meg van említve, hogy a tulajdonos nevének és címének feltüntetése a vízi járművön kötelező! (A csónak üzembentartójának nevét és lakcímét (telephelyét) tartalmazó - a csónaktesten tartósan rögzített – tábla.)

Mivel az Ön járművén nem találtuk meg az azonosíthatósághoz szükséges adatokat, névtábla vagy éves befizetés igazolására szolgáló matrica, ezért felszólítjuk, hogy a hiánypótlást tegye meg 2020. július 30-ig!

A matricát kiválthatja az egyesület Dunaföldvár Duna u. 2 alatti irodájában vagy a horgásztanyán Garda László gondnoknál!

Az 5000 Ft-os díj határidőig történő nem rendezése esetén a beazonosítatlan csónakokat bejelentjük a rendőrségen, mint talált tárgyat és elszállíttatjuk!

Ha a beazonosítás sikerül, de a díj nem kerül rendezésre, 2021 évben csak a 2020-as tartozás rendezése esetén válthat területi engedélyt!

A beazonosítatlan csónakokról készült fényképeket az egyesület facebook oldalán is megosztjuk, hogy a tulajdonost sikerüljön megtalálni!

Kérjük a viták elkerülése végett rendezze tartozását és tisztelje meg annyival jogkövető horgásztásait, hogy Ön is beáll a sorba közéjük!

 

Segítségét ezúton is köszönjük!

 

 Dunaföldvár, 2020. 05. 25.

 

 Tisztelettel:

 

Kiss Lajos Csaba

Dunaföldvári SHE Elnöke