Hírek

Felhívás, Tájékoztató!!

 

Felhívások, tájékoztató!

Kedves Sporik a mellékelt linken a MOHOSZ tájékoztatását olvashatjátok a SARS-CoV-2 koronavírus okozta világjárvány magyarországi őszi, második hulláma okán elrendelt veszélyhelyzet okán hozott intézkedésekről!

A legfontosabbak!

Horgászni továbbra is lehet, betartva a szükséges egészségvédelmi intézkedéseket (védőtávolság, esetleges maszk használat, stb.)!

Az éjszakai horgászattal kapcsolatban nincsen konkrét vélemény!

A jogszabály szerint éjfél és reggel öt óra között nem lehet elhagyni a lakó, tartózkodási vagy szálláshelyet csak munkába járás vagy vis maior helyzet esetén! Amennyiben éjszakai horgászaton vesztek részt, ezen időszak alatt mindenképpen tartózkodjatok a horgász helyen (sátor, lakókocsinál)!

A kialakult helyzetre való tekintettel a jövő heti rablóhal fogó versenyt követő közös ebéd elmarad! Aki befizette az étkezés díját, annak a befizetés helyén vagy a horgásztanyán Garda Lászlónál visszaadjuk!

Köszönjük megértéseteket és fegyelmezett viselkedéseteket!

 

Kiss Lajos Csaba

HE Elnöke

https://nyito.mohosz.hu/index.php/szovetseg/615-tajekoztato-a-sars-cov-2-koronavirus-okozta-vilagjarvany-magyarorszagi-oszi-masodik-hullama-okan-elrendelt-veszelyhelyzet-okan-i