Hírek

Egyesületi hírek!

 

Elmarad a közgyűlés!

Tisztújítás!

Telepítés!

Fegyelmi ügy!

 

Mozgalmas napok, hetek vannak mögöttünk és a következő időszak is hasonló lesz!

 

Elmarad a küldöttközgyűlés!

A júniusi küldöttközgyűlésen megbeszéltük, hogy ősszel ismét tartunk egy megbeszélést a küldöttekkel, ahol többek között a jövő évi jegyárakat és helyi horgászrendet is meghatározzunk!

A kialakult egészségügyi veszély helyzetre való tekintettel az idei őszi küldöttgyűlést nem tartjuk meg!

Kérjük a tag társakat és küldötteket, hogy véleményeiket, javaslataikat lehetőség szerint november 14-én szombaton délelőtt 10 óráig írásban juttassák el a vezetőség valamelyik tagjához vagy az egyesület e-mail címére ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).

Várhatóan e hét szombaton tartunk vezetőségi ülést, ahol a beérkezett javaslatokat megtárgyaljuk!

 

Tisztújítás!

Januárban lejár az egyesület vezetőségének fegyelmi és ellenőrző bizottságának és a küldöttgyűlés tagjainak a mandátuma!

Előzetesen január 23-át szombatot céloztuk meg a tisztújító rendes közgyűlés megtartására! Reméljük, hogy a járványhelyzet addigra mérséklődik annyira, hogy az eseményt meg tudjuk tartani!

Hamarosan értesítjük a kedves tagtársakat, arról, hogy milyen pozíciókra várunk jelölteket és a saját jelöltjeinket is megismertetjük!

 

Telepítés!

Ezen a héten ismét lesz telepítés! Várhatóan szombaton 20 mázsa pontyot fogunk kihelyezni! A hétvégére való tekintettel horgászati tilalom nem lesz, de várhatóan szombaton és vasárnap nem lehet majd megtartani a kifogott pontyokat!

 

Fegyelmi ügy!

A hétvégén a nagy ködben egy horgásztársunk azt gondolt nem vesszük észre, hogy egyszerre 3 horgászkészséget használ!

Szemfüles halőrünk és egy horgásztársunk segítségével a szabálytalanság felderítésre került!

A szükséges intézkedést megtettük!

Kérünk mindenkit a sportszerű horgászatra!

 

Üdvözlettel!

 

Kiss Lajos Csaba

HE elnöke