Hírek

Veszélyhelyzeti szabályok, és Horgászengedélyek forgalmazása

 

Tisztelt Horgásztársak!

 

A bemásolt linken a MOHOSZ Tájékoztató a SARS-CoV-2 koronavírus okozta világjárvány okán (VIII.) közleményét olvashatjátok!

 

Értelmezésünk szerint a 14. pont alapján az éves állami és területi jegyek értékesítése továbbra is lehetséges!

Kérem, hogy az iroda ügyfélfogadási rendjét minden esetben tartsák be!

 

Héftő: 12 - 16-ig

Kedd: 8 - 12-ig

Szerda: 8 - 12-ig

Csütörtök: 12 - 16-ig

Péntek: 8 - 12-ig

 

Kérjük, hogy lehetőleg telefonon egyeztessenek időpontot, hogy az esetleges nagyobb létszámú megjelenést, ezáltal a kontaktok számát csökkenteni tudjuk!

 

Antal Henrietta irodavezető

Tel.: +36 30 2520609

E-mail.: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Felhívom a figyelmüket, hogy az irodába nem lehet belépni március 22-ig! Az engedélyek és a dokumentumok kiadása az ablakon keresztül történik!

Az új szabályozásnak megfelelően a maszk használata március 8-tól minden település belterületén, így irodánk előtt is kötelező!

 

Horgászat közben, amennyiben a horgászvíz külterületen található (Kisdunára vonatkozik) a maszk használata nem kötelező!

 

Felhívom a figyelmüket, hogy március 8-tól 22-ig a horgásztanya területén a maszk használata a hivatalos munkavégzés kivételével kötelező! Használatára a gondnok egy alkalommal figyelmeztet, majd a terület elhagyására szólít fel!

Kérem, hogy a saját, horgásztársaik és családjuk érdekében a szabályokat maradéktalanul tartsák be!

 

 

Üdvözlettel!

 

Kiss Lajos Csaba

HE elnöke

 

 

https://nyito.mohosz.hu/index.php/szovetseg/9-hirek/703-tajekoztato-a-sars-cov-2-koronavirus-okozta-vilagjarvany-okan-viii